Dansstudio Maastricht

Dansstudio Maastricht ligt aan de Einsteinstraat 32 in Maastricht.

Meer informatie over Dansstudio Maastricht in Maastricht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Maastricht heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Maastricht uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maastricht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maastricht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Maastricht de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Einsteinstraat 32 in Maastricht. Heb jij vragen voor Dansstudio Maastricht? Bel ze dan via 31 6 50815583, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dansstudiomaastricht.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Maastricht te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Maastricht

Bezoekers bekeken ook