Oxygen Academy of Dance

Oxygen Academy of Dance ligt aan de Brusselsestraat 10D in Maastricht.

Meer informatie over Oxygen Academy of Dance in Maastricht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Oxygen Academy of Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Oxygen Academy of Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Maastricht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Maastricht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Oxygen Academy of Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Brusselsestraat 10D in Maastricht. Heb jij vragen voor Oxygen Academy of Dance? Bel ze dan via 31 6 15568584, of bezoek de website via de link hieronder.

https://oxygenacademyofdance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Oxygen Academy of Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Oxygen Academy of Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oxygen Academy of Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Oxygen Academy of Dance

Bezoekers bekeken ook