Move Dance and Sports (Dance2Move)

Move Dance and Sports (Dance2Move) ligt aan de Krichelstraat 8 in Kerkrade.

Meer informatie over Move Dance and Sports (Dance2Move) in Kerkrade

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Move Dance and Sports (Dance2Move) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Move Dance and Sports (Dance2Move) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Kerkrade.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Kerkrade en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Move Dance and Sports (Dance2Move) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Krichelstraat 8 in Kerkrade. Heb jij vragen voor Move Dance and Sports (Dance2Move)? Bel ze dan via 31 45 541 9177, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dance2move.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Move Dance and Sports (Dance2Move) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Move Dance and Sports (Dance2Move)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Move Dance and Sports (Dance2Move) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Move Dance and Sports (Dance2Move)

Bezoekers bekeken ook