Salsa Danza Expresion

Salsa Danza Expresion ligt aan de Willy Brandtplein 12 in Doetinchem.

Meer informatie over Salsa Danza Expresion in Doetinchem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Salsa Danza Expresion heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Salsa Danza Expresion uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Doetinchem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Doetinchem en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Salsa Danza Expresion de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Willy Brandtplein 12 in Doetinchem. Heb jij vragen voor Salsa Danza Expresion? Bel ze dan via 31 6 27404585, of bezoek de website via de link hieronder.

http://danzaexpresion.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Salsa Danza Expresion te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Salsa Danza Expresion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salsa Danza Expresion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Salsa Danza Expresion

Bezoekers bekeken ook