Dansschool Van der Sluis

Dansschool Van der Sluis ligt aan de Maasstraat 4 in Apeldoorn.

Meer informatie over Dansschool Van der Sluis in Apeldoorn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Van der Sluis heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Van der Sluis uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Apeldoorn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Apeldoorn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Van der Sluis de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Maasstraat 4 in Apeldoorn. Heb jij vragen voor Dansschool Van der Sluis? Bel ze dan via 31 6 30350246, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Van der Sluis te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Van der Sluis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Van der Sluis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Van der Sluis

Bezoekers bekeken ook