Balletstudio Chee-Ling

Balletstudio Chee-Ling ligt aan de Billitonstraat 37 in Leiden.

Meer informatie over Balletstudio Chee-Ling in Leiden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Chee-Ling heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Chee-Ling uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leiden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leiden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletstudio Chee-Ling de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Billitonstraat 37 in Leiden. Heb jij vragen voor Balletstudio Chee-Ling? Bel ze dan via 31 6 30126132, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudiocheeling.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Chee-Ling te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Chee-Ling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Chee-Ling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Chee-Ling

Bezoekers bekeken ook