Dansschool Hellendoorn

Dansschool Hellendoorn ligt aan de Boerenkamplaan 43 in Someren.

Meer informatie over Dansschool Hellendoorn in Someren

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Hellendoorn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Hellendoorn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Someren.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Someren en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Hellendoorn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Boerenkamplaan 43 in Someren. Heb jij vragen voor Dansschool Hellendoorn? Bel ze dan via 31 6 55140501, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolhellendoorn.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Hellendoorn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Hellendoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Hellendoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Hellendoorn

Bezoekers bekeken ook