Friescheballetschool

Friescheballetschool ligt aan de Bagijnestraat 55A in Leeuwarden.

Meer informatie over Friescheballetschool in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Friescheballetschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Friescheballetschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Friescheballetschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bagijnestraat 55A in Leeuwarden. Heb jij vragen voor Friescheballetschool? Bel ze dan via 31 6 21537612, of bezoek de website via de link hieronder.

http://friescheballetschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Friescheballetschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Friescheballetschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Friescheballetschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Friescheballetschool

Bezoekers bekeken ook