Dansstudio Moving Harmony

Dansstudio Moving Harmony ligt aan de Blooksven 40 in Zaandam.

Meer informatie over Dansstudio Moving Harmony in Zaandam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Moving Harmony heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Moving Harmony uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zaandam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zaandam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Moving Harmony de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Blooksven 40 in Zaandam. Heb jij vragen voor Dansstudio Moving Harmony? Bel ze dan via 31 6 29048892, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.movingharmony.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Moving Harmony te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Moving Harmony? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Moving Harmony het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Moving Harmony

Bezoekers bekeken ook