Eigenwijzer Dans Akademie

Eigenwijzer Dans Akademie ligt aan de Mathildastraat 21B in Oosterhout.

Meer informatie over Eigenwijzer Dans Akademie in Oosterhout

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Eigenwijzer Dans Akademie heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Eigenwijzer Dans Akademie uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oosterhout.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oosterhout en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Eigenwijzer Dans Akademie de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Mathildastraat 21B in Oosterhout. Heb jij vragen voor Eigenwijzer Dans Akademie? Bel ze dan via 31 6 39859977, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.eigenwijz-r.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Eigenwijzer Dans Akademie te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Eigenwijzer Dans Akademie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eigenwijzer Dans Akademie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Eigenwijzer Dans Akademie

Bezoekers bekeken ook