Dansschool Ingeborg Roden

Dansschool Ingeborg Roden ligt aan de Ceintuurbaan Zuid 6 in Roden.

Meer informatie over Dansschool Ingeborg Roden in Roden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Ingeborg Roden heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Ingeborg Roden uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Roden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Roden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Ingeborg Roden de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ceintuurbaan Zuid 6 in Roden. Heb jij vragen voor Dansschool Ingeborg Roden? Bel ze dan via 31 592 371 931, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschool.nl/roden/dansschool-ingeborg-roden

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Ingeborg Roden te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Ingeborg Roden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Ingeborg Roden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Ingeborg Roden

Bezoekers bekeken ook