Dance Sensation Leidsche Rijn

Dance Sensation Leidsche Rijn ligt aan de Musicallaan 112 in Utrecht.

Meer informatie over Dance Sensation Leidsche Rijn in Utrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Sensation Leidsche Rijn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Sensation Leidsche Rijn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Utrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Utrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Sensation Leidsche Rijn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Musicallaan 112 in Utrecht. Heb jij vragen voor Dance Sensation Leidsche Rijn? Bel ze dan via 31 6 20707992, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Sensation Leidsche Rijn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Sensation Leidsche Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Sensation Leidsche Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Sensation Leidsche Rijn

Bezoekers bekeken ook