Dansatelier "De Rozenfabriek"

Dansatelier "De Rozenfabriek" ligt aan de Ramelestraat 6M in Deventer.

Meer informatie over Dansatelier "De Rozenfabriek" in Deventer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansatelier "De Rozenfabriek" heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansatelier "De Rozenfabriek" uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Deventer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Deventer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansatelier "De Rozenfabriek" de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Ramelestraat 6M in Deventer. Heb jij vragen voor Dansatelier "De Rozenfabriek"? Bel ze dan via 31 6 47782440, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.derozenfabriek.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansatelier "De Rozenfabriek" te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansatelier "De Rozenfabriek"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansatelier "De Rozenfabriek" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansatelier “De Rozenfabriek”

Bezoekers bekeken ook