KunstenHuis Idea Dansschool EDC

KunstenHuis Idea Dansschool EDC ligt aan de Hoofdstraat 166 in Driebergen-Rijsenburg.

Meer informatie over KunstenHuis Idea Dansschool EDC in Driebergen-Rijsenburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? KunstenHuis Idea Dansschool EDC heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is KunstenHuis Idea Dansschool EDC uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Driebergen-Rijsenburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Driebergen-Rijsenburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is KunstenHuis Idea Dansschool EDC de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoofdstraat 166 in Driebergen-Rijsenburg. Heb jij vragen voor KunstenHuis Idea Dansschool EDC? Bel ze dan via 31 30 695 8393, of bezoek de website via de link hieronder.

http://kunstenhuisidea.nl/dans

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om KunstenHuis Idea Dansschool EDC te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij KunstenHuis Idea Dansschool EDC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KunstenHuis Idea Dansschool EDC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. KunstenHuis Idea Dansschool EDC

Bezoekers bekeken ook