Global Dance Centre Amsterdam

Global Dance Centre Amsterdam ligt aan de Dalsteindreef 24 in Diemen.

Meer informatie over Global Dance Centre Amsterdam in Diemen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Global Dance Centre Amsterdam heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Global Dance Centre Amsterdam uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Diemen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Diemen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Global Dance Centre Amsterdam de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Dalsteindreef 24 in Diemen. Heb jij vragen voor Global Dance Centre Amsterdam? Bel ze dan via 31 20 365 0643, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.globaldancecentre.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Global Dance Centre Amsterdam te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Global Dance Centre Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Global Dance Centre Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Global Dance Centre Amsterdam

Bezoekers bekeken ook