Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet

Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet ligt aan de Westelijk Halfrond 417 in Amstelveen.

Meer informatie over Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet in Amstelveen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amstelveen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amstelveen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Westelijk Halfrond 417 in Amstelveen. Heb jij vragen voor Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Het Amsterdams Totaal Anders Ballet

Bezoekers bekeken ook