Rottier Dance Studio

Rottier Dance Studio ligt aan de Vijfhuizenberg 52 in Roosendaal.

Meer informatie over Rottier Dance Studio in Roosendaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Rottier Dance Studio heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Rottier Dance Studio uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Roosendaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Roosendaal en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Rottier Dance Studio de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Vijfhuizenberg 52 in Roosendaal. Heb jij vragen voor Rottier Dance Studio? Bel ze dan via 31 165 553 421, of bezoek de website via de link hieronder.

https://rottierdancestudio.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Rottier Dance Studio te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Rottier Dance Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rottier Dance Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Rottier Dance Studio

Bezoekers bekeken ook