Dansstudio De Ronde Venen

Dansstudio De Ronde Venen ligt aan de Nijverheidsweg 17K in Mijdrecht.

Meer informatie over Dansstudio De Ronde Venen in Mijdrecht

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio De Ronde Venen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio De Ronde Venen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Mijdrecht.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Mijdrecht en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio De Ronde Venen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Nijverheidsweg 17K in Mijdrecht. Heb jij vragen voor Dansstudio De Ronde Venen? Bel ze dan via 31 297 531 967, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio De Ronde Venen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio De Ronde Venen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio De Ronde Venen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio De Ronde Venen

Bezoekers bekeken ook