De Dansfabriek Hardenberg

De Dansfabriek Hardenberg ligt aan de Handelsstraat 60L in Hardenberg.

Meer informatie over De Dansfabriek Hardenberg in Hardenberg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Dansfabriek Hardenberg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Dansfabriek Hardenberg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hardenberg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hardenberg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is De Dansfabriek Hardenberg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Handelsstraat 60L in Hardenberg. Heb jij vragen voor De Dansfabriek Hardenberg? Bel ze dan via 31 6 51244645, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Dansfabriek Hardenberg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Dansfabriek Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Dansfabriek Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De Dansfabriek Hardenberg

Bezoekers bekeken ook