Lydia's Jazz-Dance Centre

Lydia's Jazz-Dance Centre ligt aan de Gonnetstraat 5 in Haarlem.

Meer informatie over Lydia's Jazz-Dance Centre in Haarlem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Lydia's Jazz-Dance Centre heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Lydia's Jazz-Dance Centre uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Haarlem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Haarlem en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Lydia's Jazz-Dance Centre de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Gonnetstraat 5 in Haarlem. Heb jij vragen voor Lydia's Jazz-Dance Centre? Bel ze dan via 31 23 532 1746, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.lydiasdancecenter.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Lydia's Jazz-Dance Centre te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Lydia's Jazz-Dance Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lydia's Jazz-Dance Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Lydia’s Jazz-Dance Centre

Bezoekers bekeken ook