Ghislaine Dance Company

Ghislaine Dance Company ligt aan de Hintelaken, Voorerf 39 in Breda.

Meer informatie over Ghislaine Dance Company in Breda

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Ghislaine Dance Company heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Ghislaine Dance Company uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Breda.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Breda en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Ghislaine Dance Company de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hintelaken, Voorerf 39 in Breda. Heb jij vragen voor Ghislaine Dance Company? Bel ze dan via 31 76 542 7359, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.ghislaine-dance.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Ghislaine Dance Company te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Ghislaine Dance Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ghislaine Dance Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ghislaine Dance Company

Bezoekers bekeken ook