Dance Passion Zumba Park de Kotten

Dance Passion Zumba Park de Kotten ligt aan de Park de Kotten 319 in Enschede.

Meer informatie over Dance Passion Zumba Park de Kotten in Enschede

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Passion Zumba Park de Kotten heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Passion Zumba Park de Kotten uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Enschede.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Enschede en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Passion Zumba Park de Kotten de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Park de Kotten 319 in Enschede. Heb jij vragen voor Dance Passion Zumba Park de Kotten? Bel ze dan via 31 6 30965599, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.zumbalessen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Passion Zumba Park de Kotten te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Passion Zumba Park de Kotten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Passion Zumba Park de Kotten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Passion Zumba Park de Kotten

Bezoekers bekeken ook