Lisa Lotte Dance and Events

Lisa Lotte Dance and Events ligt aan de Tienvoet 2 in Heinenoord.

Meer informatie over Lisa Lotte Dance and Events in Heinenoord

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Lisa Lotte Dance and Events heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Lisa Lotte Dance and Events uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heinenoord.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heinenoord en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Lisa Lotte Dance and Events de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Tienvoet 2 in Heinenoord. Heb jij vragen voor Lisa Lotte Dance and Events? Bel ze dan via 31 6 33932591, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.lisalotte-danceandevents.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Lisa Lotte Dance and Events te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Lisa Lotte Dance and Events? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lisa Lotte Dance and Events het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Lisa Lotte Dance and Events

Bezoekers bekeken ook