Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre

Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre ligt aan de Tweede Oosterparkstraat 84-D in Amsterdam.

Meer informatie over Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Tweede Oosterparkstraat 84-D in Amsterdam. Heb jij vragen voor Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre? Bel ze dan via 31 20 662 7310, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.cadt.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Colors Amsterdam Dance Theatre

Bezoekers bekeken ook