DPFC Health Fit & Dance

DPFC Health Fit & Dance ligt aan de Kromhoutstraat 13 in Rotterdam.

Meer informatie over DPFC Health Fit & Dance in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? DPFC Health Fit & Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is DPFC Health Fit & Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is DPFC Health Fit & Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kromhoutstraat 13 in Rotterdam. Heb jij vragen voor DPFC Health Fit & Dance? Bel ze dan via 31 10 455 7995, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dpfc.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om DPFC Health Fit & Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij DPFC Health Fit & Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DPFC Health Fit & Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DPFC Health Fit & Dance

Bezoekers bekeken ook