Dansschool Dee Move

Dansschool Dee Move ligt aan de Emmy Belinfantestraat 1 in Spijkenisse.

Meer informatie over Dansschool Dee Move in Spijkenisse

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Dee Move heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Dee Move uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Spijkenisse.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Spijkenisse en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Dee Move de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Emmy Belinfantestraat 1 in Spijkenisse. Heb jij vragen voor Dansschool Dee Move? Bel ze dan via 31 6 22861960, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.deemove.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Dee Move te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Dee Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dee Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dee Move

Bezoekers bekeken ook