Bureau Ruggengraat Danst (BRD)

Bureau Ruggengraat Danst (BRD) ligt aan de Blokmakersstraat 8 in Krimpen aan de Lek.

Meer informatie over Bureau Ruggengraat Danst (BRD) in Krimpen aan de Lek

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Bureau Ruggengraat Danst (BRD) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Bureau Ruggengraat Danst (BRD) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Krimpen aan de Lek.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Krimpen aan de Lek en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Bureau Ruggengraat Danst (BRD) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Blokmakersstraat 8 in Krimpen aan de Lek. Heb jij vragen voor Bureau Ruggengraat Danst (BRD)? Bel ze dan via 31 6 15271754, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.bureauruggengraatdanst.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Bureau Ruggengraat Danst (BRD) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Bureau Ruggengraat Danst (BRD)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Ruggengraat Danst (BRD) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Bureau Ruggengraat Danst (BRD)

Bezoekers bekeken ook