Het Danskwartier Den Haag

Het Danskwartier Den Haag ligt aan de Van Hoornbeekstraat 65A in Den Haag.

Meer informatie over Het Danskwartier Den Haag in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Het Danskwartier Den Haag heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Het Danskwartier Den Haag uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Het Danskwartier Den Haag de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van Hoornbeekstraat 65A in Den Haag. Heb jij vragen voor Het Danskwartier Den Haag? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.danskwartierdenhaag.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Het Danskwartier Den Haag te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Het Danskwartier Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Danskwartier Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Het Danskwartier Den Haag

Bezoekers bekeken ook