Dansschool THE-Online

Dansschool THE-Online ligt aan de Duinwetering 107 in Noordwijk.

Meer informatie over Dansschool THE-Online in Noordwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool THE-Online heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool THE-Online uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Noordwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Noordwijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool THE-Online de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Duinwetering 107 in Noordwijk. Heb jij vragen voor Dansschool THE-Online? Bel ze dan via 31 6 13327024, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool THE-Online te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool THE-Online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool THE-Online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool THE-Online

Bezoekers bekeken ook