Dansstudio Cubadanza

Dansstudio Cubadanza ligt aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven.

Meer informatie over Dansstudio Cubadanza in Eindhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Cubadanza heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Cubadanza uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eindhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eindhoven en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Cubadanza de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Heb jij vragen voor Dansstudio Cubadanza? Bel ze dan via 31 6 54385754, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Cubadanza te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Cubadanza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Cubadanza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Cubadanza

Bezoekers bekeken ook