GLO Entertainment Live Dansschool

GLO Entertainment Live Dansschool ligt aan de Remmerdenplein 100 in Amsterdam.

Meer informatie over GLO Entertainment Live Dansschool in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? GLO Entertainment Live Dansschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is GLO Entertainment Live Dansschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is GLO Entertainment Live Dansschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Remmerdenplein 100 in Amsterdam. Heb jij vragen voor GLO Entertainment Live Dansschool? Bel ze dan via 31 6 21827066, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.glo-entertainment-live.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om GLO Entertainment Live Dansschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij GLO Entertainment Live Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GLO Entertainment Live Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. GLO Entertainment Live Dansschool

Bezoekers bekeken ook