Dansschool Marjolein danst!

Dansschool Marjolein danst! ligt aan de Van Dijcklaan 4 in Bilthoven.

Meer informatie over Dansschool Marjolein danst! in Bilthoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Marjolein danst! heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Marjolein danst! uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Bilthoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Bilthoven en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Marjolein danst! de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Van Dijcklaan 4 in Bilthoven. Heb jij vragen voor Dansschool Marjolein danst!? Bel ze dan via 31 6 21441101, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.marjolein-danst.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Marjolein danst! te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Marjolein danst!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Marjolein danst! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool Marjolein danst!

Bezoekers bekeken ook