Dansschool Annemieke

Dansschool Annemieke ligt aan de Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Dansschool Annemieke in Kootwijkerbroek

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Annemieke heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Annemieke uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Kootwijkerbroek.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Kootwijkerbroek en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Annemieke de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek. Heb jij vragen voor Dansschool Annemieke? Bel ze dan via 31 6 10714388, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolannemieke.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Annemieke te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Annemieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Annemieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Annemieke

Bezoekers bekeken ook