Almax Dance Center Deventer

Almax Dance Center Deventer ligt aan de Zwaluwenburg 2 in Deventer.

Meer informatie over Almax Dance Center Deventer in Deventer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Almax Dance Center Deventer heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Almax Dance Center Deventer uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Deventer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Deventer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Almax Dance Center Deventer de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zwaluwenburg 2 in Deventer. Heb jij vragen voor Almax Dance Center Deventer? Bel ze dan via 31 6 51979004, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.almaxdancecenterdeventer.nl/contact/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Almax Dance Center Deventer te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Almax Dance Center Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Almax Dance Center Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Almax Dance Center Deventer

Bezoekers bekeken ook