Dans- en Partycentrum Vesters

Dans- en Partycentrum Vesters ligt aan de Lijnbaan 33 in Leek.

Meer informatie over Dans- en Partycentrum Vesters in Leek

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans- en Partycentrum Vesters heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans- en Partycentrum Vesters uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leek.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leek en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans- en Partycentrum Vesters de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Lijnbaan 33 in Leek. Heb jij vragen voor Dans- en Partycentrum Vesters? Bel ze dan via 31 594 517 100, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dansschoolvesters.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans- en Partycentrum Vesters te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans- en Partycentrum Vesters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- en Partycentrum Vesters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans- en Partycentrum Vesters

Bezoekers bekeken ook