Balletstudio Daniëlle

Balletstudio Daniëlle ligt aan de Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 80 in Nijmegen.

Meer informatie over Balletstudio Daniëlle in Nijmegen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletstudio Daniëlle heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletstudio Daniëlle uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nijmegen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nijmegen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletstudio Daniëlle de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 80 in Nijmegen. Heb jij vragen voor Balletstudio Daniëlle? Bel ze dan via 31 6 23108636, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.balletstudio-danielle.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletstudio Daniëlle te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletstudio Daniëlle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Daniëlle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Daniëlle

Bezoekers bekeken ook