Dans- En Balletschool Jorien Boot

Dans- En Balletschool Jorien Boot ligt aan de Keyserswey 69 in Noordwijk.

Meer informatie over Dans- En Balletschool Jorien Boot in Noordwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans- En Balletschool Jorien Boot heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans- En Balletschool Jorien Boot uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Noordwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Noordwijk en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans- En Balletschool Jorien Boot de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Keyserswey 69 in Noordwijk. Heb jij vragen voor Dans- En Balletschool Jorien Boot? Bel ze dan via 31 6 17030287, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansenballetjorienboot.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans- En Balletschool Jorien Boot te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans- En Balletschool Jorien Boot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- En Balletschool Jorien Boot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans- En Balletschool Jorien Boot

Bezoekers bekeken ook