Alphense Dansschool

Alphense Dansschool ligt aan de Kalkovenweg 7 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Alphense Dansschool in Alphen aan den Rijn

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Alphense Dansschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Alphense Dansschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Alphen aan den Rijn.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Alphen aan den Rijn en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Alphense Dansschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Kalkovenweg 7 in Alphen aan den Rijn. Heb jij vragen voor Alphense Dansschool? Bel ze dan via 31 6 13394645, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.alphensedansschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Alphense Dansschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Alphense Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alphense Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Alphense Dansschool

Bezoekers bekeken ook