Alexandra's Dance Academy

Alexandra's Dance Academy ligt aan de Rapenlandstraat 21 in Eindhoven.

Meer informatie over Alexandra's Dance Academy in Eindhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Alexandra's Dance Academy heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Alexandra's Dance Academy uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eindhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eindhoven en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Alexandra's Dance Academy de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Rapenlandstraat 21 in Eindhoven. Heb jij vragen voor Alexandra's Dance Academy? Bel ze dan via 31 6 16041780, of bezoek de website via de link hieronder.

https://alexandrabary.wixsite.com/website-1

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Alexandra's Dance Academy te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Alexandra's Dance Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Alexandra's Dance Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Alexandra’s Dance Academy

Bezoekers bekeken ook