Dansschool Reality Eijsden

Dansschool Reality Eijsden ligt aan de Rijksweg 258 in Eijsden.

Meer informatie over Dansschool Reality Eijsden in Eijsden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Reality Eijsden heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Reality Eijsden uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eijsden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eijsden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Reality Eijsden de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Rijksweg 258 in Eijsden. Heb jij vragen voor Dansschool Reality Eijsden? Bel ze dan via 31 6 24253636, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolreality.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Reality Eijsden te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Reality Eijsden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Reality Eijsden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Reality Eijsden

Bezoekers bekeken ook