Dancer Studio Eindhoven

Dancer Studio Eindhoven ligt aan de Generaal van, Generaal Pattonlaan 124 in Eindhoven.

Meer informatie over Dancer Studio Eindhoven in Eindhoven

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dancer Studio Eindhoven heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dancer Studio Eindhoven uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Eindhoven.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Eindhoven en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dancer Studio Eindhoven de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Generaal van, Generaal Pattonlaan 124 in Eindhoven. Heb jij vragen voor Dancer Studio Eindhoven? Bel ze dan via 31 6 48514933, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dancer Studio Eindhoven te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dancer Studio Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancer Studio Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancer Studio Eindhoven

Bezoekers bekeken ook