Janssen Dansen & Sporten Venray

Janssen Dansen & Sporten Venray ligt aan de Raadhuisstraat 6 in Venray.

Meer informatie over Janssen Dansen & Sporten Venray in Venray

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Janssen Dansen & Sporten Venray heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Janssen Dansen & Sporten Venray uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Venray.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Venray en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Janssen Dansen & Sporten Venray de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Raadhuisstraat 6 in Venray. Heb jij vragen voor Janssen Dansen & Sporten Venray? Bel ze dan via 31 478 510 500, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansenensporten.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Janssen Dansen & Sporten Venray te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Janssen Dansen & Sporten Venray? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janssen Dansen & Sporten Venray het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Janssen Dansen & Sporten Venray

Bezoekers bekeken ook