Jan Postema Dansstudio / Dansschool

Jan Postema Dansstudio / Dansschool ligt aan de Zeilmakerstraat 39 in Assen.

Meer informatie over Jan Postema Dansstudio / Dansschool in Assen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Jan Postema Dansstudio / Dansschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Jan Postema Dansstudio / Dansschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Assen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Assen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Jan Postema Dansstudio / Dansschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zeilmakerstraat 39 in Assen. Heb jij vragen voor Jan Postema Dansstudio / Dansschool? Bel ze dan via 31 592 342 108, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudioassen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Jan Postema Dansstudio / Dansschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Jan Postema Dansstudio / Dansschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Postema Dansstudio / Dansschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jan Postema Dansstudio / Dansschool

Bezoekers bekeken ook