Impressive Dance Studio's

Impressive Dance Studio's ligt aan de Leeghwater 1-3 in Amersfoort.

Meer informatie over Impressive Dance Studio's in Amersfoort

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Impressive Dance Studio's heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Impressive Dance Studio's uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amersfoort.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amersfoort en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Impressive Dance Studio's de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Leeghwater 1-3 in Amersfoort. Heb jij vragen voor Impressive Dance Studio's? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.impressivedancestudios.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Impressive Dance Studio's te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Impressive Dance Studio's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Impressive Dance Studio's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Impressive Dance Studio’s

Bezoekers bekeken ook