Dansschool Biersteker

Dansschool Biersteker ligt aan de Industriestraat 8 in Heerhugowaard.

Meer informatie over Dansschool Biersteker in Heerhugowaard

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Biersteker heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Biersteker uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heerhugowaard.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heerhugowaard en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Biersteker de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Industriestraat 8 in Heerhugowaard. Heb jij vragen voor Dansschool Biersteker? Bel ze dan via 31 72 574 4000, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dansschoolbiersteker.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Biersteker te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Biersteker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Biersteker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Biersteker

Bezoekers bekeken ook