Dansstudio Clarette En Leon

Dansstudio Clarette En Leon ligt aan de Snellingerdijk 60-C in Oosterwolde.

Meer informatie over Dansstudio Clarette En Leon in Oosterwolde

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Clarette En Leon heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Clarette En Leon uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oosterwolde.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oosterwolde en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Clarette En Leon de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Snellingerdijk 60-C in Oosterwolde. Heb jij vragen voor Dansstudio Clarette En Leon? Bel ze dan via 31 516 520 198, of bezoek de website via de link hieronder.

http://dansstudioclarette-leon.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Clarette En Leon te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Clarette En Leon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Clarette En Leon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Clarette En Leon

Bezoekers bekeken ook