Dansstudio Let's Dance

Dansstudio Let's Dance ligt aan de t Westhoes, Anemonenstraat 21 in Kerkrade.

Meer informatie over Dansstudio Let's Dance in Kerkrade

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Let's Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Let's Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Kerkrade.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Kerkrade en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Let's Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is t Westhoes, Anemonenstraat 21 in Kerkrade. Heb jij vragen voor Dansstudio Let's Dance? Bel ze dan via 31 6 34446441, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ds-letsdance.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Let's Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Let's Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Let's Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Let’s Dance

Bezoekers bekeken ook