Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen

Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen ligt aan de Broekzijdselaan 46 in Abcoude.

Meer informatie over Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen in Abcoude

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Abcoude.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Abcoude en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Broekzijdselaan 46 in Abcoude. Heb jij vragen voor Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen? Bel ze dan via 31 294 286 656, of bezoek de website via de link hieronder.

http://balletschoolabcoude.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Abcoude, Linda van Nimwegen

Bezoekers bekeken ook