Blackbird Dance Centre

Blackbird Dance Centre ligt aan de Aalsmeerderweg 237p in Aalsmeer.

Meer informatie over Blackbird Dance Centre in Aalsmeer

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Blackbird Dance Centre heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Blackbird Dance Centre uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Aalsmeer.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Aalsmeer en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Blackbird Dance Centre de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Aalsmeerderweg 237p in Aalsmeer. Heb jij vragen voor Blackbird Dance Centre? Bel ze dan via 31 6 13768762, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.blackbirddancecentre.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Blackbird Dance Centre te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Blackbird Dance Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blackbird Dance Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Blackbird Dance Centre

Bezoekers bekeken ook