Jazz Dance Yvon Tomasoa

Jazz Dance Yvon Tomasoa ligt aan de Lijsterhof 8 in Barneveld.

Meer informatie over Jazz Dance Yvon Tomasoa in Barneveld

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Jazz Dance Yvon Tomasoa heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Jazz Dance Yvon Tomasoa uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Barneveld.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Barneveld en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Jazz Dance Yvon Tomasoa de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Lijsterhof 8 in Barneveld. Heb jij vragen voor Jazz Dance Yvon Tomasoa? Bel ze dan via 31 342 417 965, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Jazz Dance Yvon Tomasoa te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Jazz Dance Yvon Tomasoa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jazz Dance Yvon Tomasoa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jazz Dance Yvon Tomasoa

Bezoekers bekeken ook